Какво е общото между Rolling Stones и стрийтфуд културата у нас?

...
Какво е общото между Rolling Stones и стрийтфуд културата у нас?
Коментари Харесай

Rolling Dogs – най-новото място за стрийтфуд на сянка и готина музика в София

Какво е общото сред Rolling Stones и стрийтфуд културата у нас? Отговорът на този въпрос е Rolling Dogs, едно от най-новите места в столицата, където ще откриете няколко типа хотдог, само че и освен.

Посетихме ги три седмици след техния старт и научихме, че предходната година бусът се е подвизавал в Созопол. Тримата другари обаче вземат решение да го нареждат за непрекъснато в София и да го трансфорат в една от локациите за качествена улична храна тук. Засега май се оправят сносно.

Всички предписания са авторски. Ние пробвахме едноименния хотдог, който е с чоризо от пушено свинско, чили с телешка кайма, чедър и бургер сос, и от любознание Veggie – вегетарианското предложение, чиито съставки варират. Първият е лют, както се досещате. В другия, този с киселите краставички от горната страна, имаше зеленчуци, фасул и приятно сладък сос – много сполучлива композиция според мен. Хлебчетата са леки и хрупкави.



Останалите оферти в менюто са с мергез от телешко и агнешко, бекон, печен фасул, яйце и BBQ сос; с братвурст от свинско, бекон, карамелизиран лук, чедър и бургер сос; с мергез от телешко и агнешко, бекон, колсло и BBQ сос. Можете да полеете с ледено студена бира – наливна или крафт, към която пък пържените картофки са просто наложителни.

Атмосферата е доста градски и доста стрийт: графити, музика от черно до " Уикеда ", бар, само че и очарователна дървена структура на няколко равнища, където да поседнеш лежерно на сянка и въздух измежду цветни възглавнички и зеленина. 

Rolling Dogs се намира на ул. " Шишман " 34.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР